تاریخ : چهارشنبه 21 اسفند 1398

راه اندازی سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه مراغه

سامانه آموزش های الکترونیکی دانشگاه مراغه به منظور ارائه خدمات آموزش از راه دور ، به همت اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز آموزشهای الکترونیکی به آدرس اینترنتی lms.maragheh.ac.ir راه اندازی شد.
سامانه آموزش های الکترونیکی دانشگاه مراغه زیر ساختی برای تولید و ارائه محتوای آموزش الکترونیکی از دروس دانشگاهی و دوره‌های تخصصی دانش و مهارت افزاست.
در این سامانه کاربر می‌تواند پس از ورود به دوره ها، فایل ها و محتوای آموزشی را که توسط اساتید دانشگاه مراغه ارائه شده و در استودیوی تولید محتوای مرکز آموزش‌های الکترونیکی تهیه و تدوین گردیده را مشاهده نماید و علاوه بر فایل های آموزشی به سایر محتوا و متون الکترونیکی درس نیز دسترسی داشته باشد و پس از سپری کردن دوره ها، بامشارکت در حل تمارین و پروژه نهایی و آزمون آنلاین و کسب نمره قبولی، گواهی نامه مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه مراغه را دریافت نماید.
این سامانه امکان فضای تعاملی را نیز در بستر وب برای مدرسین و دانش جویان عزیز فراهم می‌کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مراغه، این مرکز به همت معاونت محترم آموزشی و پژوهشی و حمایت های معاونت محترم اداری و مالی و شورای آموزشی دانشگاه توسط اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه مراغه راه اندازی شد ، همچنین در این راستا اعضای محترم هیات علمی و مراکز آموزشی دانشگاه  می‌توانند هرگونه سوالات خود درباره نحوه استفاده از این زیرساخت جهت تهیه و تولید محتوای آموزشی  را از طریق مسئول وب سایت دانشگاه (آقای مهندس محمد وندجلیلی) بشماره تماس 09144212007 و شماره مستقیم 37276064-041 و یا شرکت پشتیبان بشماره 02166921957   مطرح  نمایند.

• در چهارشنبه 21 اسفند 1398